De heer E.R. Menkveld uit Welsum ontving Koninklijke Onderscheiding van burgemeester Ton Strien

Op zondag 6 maart 2011 is aan de heer E.R. Menkveld uit Welsum een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. Burgemeester Ton Strien reikte hem de bijbehorende versierselen uit na afloop van de eredienst op zondag 6 maart jl. in de Hervormde Kerk van Welsum.

De heer E.R. Menkveld ontvangt Koninklijke Onderscheiding

De heer Menkveld is sinds 1975 bestuurlijk actief. Gedurende meer dan 35 jaar heeft hij onafgebroken al zijn energie gegeven voor de kerk, voor de dorpsgemeenschap, voor allerlei organen op het gebied van de landbouw/veeteelt, voor de burgerlijke gemeente en voor de Rabobank. Hij heeft daarbij diepe sporen getrokken in de gemeenschap van Welsum en in bredere kringen.

De heer Menkveld was van 1975 tot heden actief als ouderling/kerkrentmeester Hervormde Gemeente Welsum en was van 1979 tot heden voorzitter Commissie kerkhof/Aula Welsum. Vanaf 1980 was hij bestuurlijk actief voor: Bedrijfsverzorging Epe-Apeldoorn, KI Oost, Fok- en Controlevereniging Oost-Veluwe te Teuge, Vereniging voor Veehouderijbelangen Oost-Veluwe, Interprovinciale vereniging voor MRIJ-ras Gelderland-Overijssel-Flevoland, Fokveedag Olst (later mariënheem-Salland), Overijssels Rundvee Syndicaat, Fokkerijraad, Coöp. Rabobank Oene, Coöp. Rabobank Noordoost-Veluwe, raadslid vm. gemeente Olst.

Deel dit
Mail
Bellen