Kernenbezoek Welsum, donderdag 7 april 2011

Het college van burgemeester en wethouders brengt op donderdag 7 april a.s. een kernenbezoek aan Welsum. Dit zal plaatsvinden in Dorpshuis De Bongerd om 20:00 uur.
Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Voorafgaand aan dit kernenbezoek is er een buurtschouw geweest en heeft het bestuur van Plaatselijk Belang Welsum een overleg gehad met de directie van de onze gemeente. De verslagen hiervan kunt u vinden op onze website.

Tijdens het kernenbezoek wordt de laatste stand van zaken over  ‘Bouwen in Welsum’ toegelicht. Zoals u mogelijk weet lukt het niet om de huidige plannen uit te voeren met een sluitende begroting. Wij willen u graag uitleggen hoe dat komt en welke stappen nu gezet gaan worden. Uiteraard wordt teruggegekeken op het  dorpsontwikkelingsplan en krijgt u te horen wat het afgelopen jaar allemaal is gebeurd en wat de plannen voor de komende periode zijn. Daarnaast kunnen inwoners van Welsum vragen stellen aan de burgemeester en de wethouders.

Wij nodigen u van harte uit op donderdag 7 april bij Dorpshuis De Bongerd.

Deel dit
Mail
Bellen