Uitnodiging kenniskring voor ondernemers

Kennispoort Regio Zwolle, Ewepo Reinigingssystemen BV, Van Hoek Bouw BV en Windesheim nodigen u van harte uit voor de kenniskring: “Goed besturen van (familie)bedrijf; de meerwaarde van een klankbord!”

Als ondernemer staat u voor grote uitdagingen. Waar ligt de bottleneck voor de groei van het bedrijf? Laat u kansen in de markt onbenut? Welke maatregelen moet u treffen voor de opvolging? Hoe moet u omgaan met trends als globalisering, nieuwe ICT-mogelijkheden en de roep om duurzaamheid? Ontwikkelingen die op iedere ondernemer af komen, maar ook zaken die voortkomen uit het specifieke karakter van een (familie)bedrijf. Hoe bewaart u bijvoorbeeld bij de bedrijfsoverdracht een goed evenwicht tussen familiebelang en bedrijfsbelang?

Inbreng en expertise van buiten draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Dit komt door de versterking die externe personen uw onderneming kunnen bieden door hun netwerk, kennis en ervaring. Maar hoe is zo’n klankbord op een goede manier te regelen?

De kenniskring bestaat in totaal uit twee bijeenkomsten, waarin kennisuitwisseling en interactie centraal staan.

Datum:                  29 maart en 12 april 2011

Tijd:                      16.45 tot 19.30 uur

Locatie:                 Zwolle

Kosten:                  Gratis

 
Afhankelijk van de behoefte wordt in overleg met de deelnemers een derde bijeenkomst gepland. Voor meer informatie of aanmelden, kunt u contact opnemen Kennispoort ( 038-4553855 of kennispoort@kvk.nl). Aanmeldingen worden geaccepteerd op volgorde van binnenkomst.

Deel dit
Mail
Bellen