Uitgifte kavel bedrijventerrein voor vestiging bedrijf met woning in Wijhe

Burgemeester en wethouders hebben besloten tot uitgifte van één kavel voor de vestiging van een bedrijf aan de Enkweg te Wijhe, waarbij het mogelijk is een bedrijfswoning te bouwen. De kavel is gelegen tussen de percelen Enkweg 52 en 54 en heeft een oppervlakte van circa 1120 m². De bouwkavel wordt uitgegeven tegen een bedrag van € 175,00 per m² exclusief BTW en kosten koper.

Bedrijven tot en met categorie 2 ingevolge de Staat van Bedrijfsactiviteiten behorende bij het vigerende bestemmingsplan De Enk, kunnen zich hier vestigen. Wanneer u hierover nog vragen hebt kunt u contact opnemen met de heer Hanjo de Vries van de vakgroep Vergunningen en Handhaving telefonisch te bereiken via tel. 14 0570.

Interesse?

Heeft u interesse in de bouwkavel dan kunt u, met vermelding soort en omvang bedrijfsactiviteiten, tot 18 februari 2011 schriftelijk reageren. Uw brief dient gericht te zijn aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Olst-Wijhe, Cluster Grondzaken, Postbus 16 8120 AA Olst.
 
De toewijzing van de kavel zal plaatsvinden op basis van de op 26 januari 2010 vastgestelde uitgiftecriteria bedrijventerrein. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Daan Thomson van de vakgroep Grondzaken. Hij is telefonisch te bereiken via 14 0570 of middels e-mail d.thomson@olst-wijhe.nl.

Deel dit
Mail
Bellen