Buurtschouw in het donker in Olst-Noord op 18 februari om 19:30 uur

In Olst-Noord wordt vrijdagavond 18 februari as. een buurtschouw in het donker gehouden. We zullen die avond het gebied ten oosten van de K. van Limburg Stirumstraat bekijken.

Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die kunnen worden verbeterd. Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

Waarom in het donker?

Onder de inwoners van Olst-Noord is een enquête gehouden over de veiligheid. Eén van de opmerkingen die uit de enquête naar voren kwam was om de openbare verlichting eens in het donker te bekijken en dan met name letten op het gevoel van veiligheid.

Namens de gemeente zijn aanwezig: Gerrit de Groot, hoofd van de Buitendienst, Tom van Leeuwe, medewerker Infra en Anita ten Broeke van de vakgroep Voorlichting en Communicatie. Een medewerker van SallandWonen en de wijkagent zullen ook aanwezig zijn. Een delegatie van de Bewonersgroep Olst loopt mee tijdens de buurtschouw. Verder kan iedereen die mee wil lopen zich aansluiten. We verzamelen om 19:30 uur bij de speeltuin op de hoek Thorbeckestraat/Schaepmanstraat.

Als u niet aanwezig kunt zijn bij de buurtschouw maar wel punten heeft die mee moeten worden genomen dan kunt u dat doorgeven aan Anita ten Broeke, Postbus 16, 8120 AA  Olst of via mailadres a.tenbroeke@olst-wijhe.nl. Gedurende het hele jaar is het mogelijk klachten door te geven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0570.

De resultaten van deze buurtschouw worden tijdens een informatieavond op 1 maart 2011 teruggekoppeld aan de inwoners van Olst-Noord. Zij hebben deze week een uitnodiging ontvangen voor zowel de buurtschouw als de informatieavond.

Deel dit
Mail
Bellen