Informatie gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking 2011

Binnenkort ontvangt u het aanslagbiljet voor de gemeentelijke belastingen 2011. Op dit aanslagbiljet vindt u naast de gemeentelijke belastingen ook de WOZ-beschikking (mededeling taxatiewaarde). U ontvangt dus geen apart document over de waardebepaling van uw woning. Ook is bij het aanslagbiljet een toelichting bijgevoegd. Hierop vindt u ook de tarieven van de gemeentelijke belastingen.

Niet eens met uw aanslagbiljet?

Neemt u dan eerst telefonisch contact met ons op. Dit kan voorkomen dat u een bezwaarschrift hoeft te schrijven. We nemen dan samen met u het aanslagbiljet en de WOZ waarde door. Komen we er niet uit, dan kunt u alsnog bezwaar maken. Zorgt u er dan voor dat u het bezwaarschrift indient binnen zes weken na de dag waarop deze aanslag is verzonden.

Hoe komt u in contact met ons?

Voor algemene vragen zoals het opvragen van een taxatieverslag, tariefinformatie of vragen over automatisch incasso kunt u bellen met ons tel. 14 0570. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:15 – 12:15 uur en 13:00 – 17:00 uur. Wanneer u het niet eens bent met de belastingaanslag of de WOZ-waarde kunt u bellen met tel. 0570 - 568179. U krijgt dan een medewerker aan de telefoon die uw vragen opneemt en zonodig doorvraagt naar andere relevante informatie. Deze informatie gaat naar de taxateur. De taxateur belt u binnen één week terug en neemt samen met u de taxatie en de aanslag door.

Digitaal belastingloket

De tarieven hebben we voor u op een rijtje gezet. 
Op het belastingloket vindt u meer informatie over bijvoorbeeld de WOZ-waarde van uw woning, een taxatieverslag of aanslagbiljet inzien of afdrukken. Ook kunt u hier digitaal bezwaar aantekenen tegen de vastgestelde WOZ-waarde en/of de aanslag gemeentelijke belastingen; Let op: Het inloggen met DigiD is alleen mogelijk met de gegevens van de persoon die de aanslag/woz-beschikking op naam heeft gekregen.

Hoewel de tekst van deze publicatie zorgvuldig is samengesteld kunt u er geen rechten aan ontlenen.

Deel dit
Mail
Bellen