Buurtschouw Marle 10 maart 2011

Donderdag 10 maart a.s. vindt de buurtschouw in Marle plaats. Namens de gemeente zijn aanwezig: Gerrit de Groot, hoofd van de Buitendienst, Tom van Leeuwe, medewerker Infra, Bert van der Streek, kernbeheerder en Bep Koekkoek van de vakgroep Voorlichting en Communicatie. Een delegatie van Plaatselijk Belang Marle loopt mee tijdens de buurtschouw. Verder kan iedereen die mee wil lopen zich aansluiten.

Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die kunnen worden verbeterd. Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

Als u punten heeft die mee moeten worden genomen bij de buurtschouw dan kunt u dat doorgeven aan het bestuur van Plaatselijk Belang Marle of aan de gemeente t.a.v. Bep Koekkoek, Postbus 16, 8120 AA  Olst of via mailadres b.koekkoek@olst-wijhe.nl. Gedurende het hele jaar is het mogelijk meldingen door te geven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0570.

Deel dit
Mail
Bellen