Uitnodiging voor de kenniskring ‘Financieringsbehoefte? het vermogen om te incasseren!’

Het verkrijgen van financiering voor uw onderneming is complex. Zeker nu. Een goede voorbereiding op de kapitaalmarkt is van essentieel belang om uw kans van slagen te vergroten. Maar hoe bereidt u zich voor op het verkrijgen van geld voor uw plannen. Waar moet u op letten? Wat moet u wel of juist niet doen als u uw plannen aan de kapitaalmarkt presenteert? Kennispoort Regio Zwolle, Deloitte Accountants en de Hogeschool Windesheim nodigen u daarom van harte uit voor de kenniskring: ‘Financieringsbehoefte? Het vermogen om te incasseren!’

Bijeenkomsten

Deze kenniskring bestaat in totaal uit drie bijeenkomsten, waarin kennisuitwisseling en interactie centraal staan.
Bijeenkomst 1 - 18 januari 2012 - Financieel Management
Bijeenkomst 2 - 1 februari 2012 - Risicofactoren van financiering?
Bijeenkomst 3 - 22 februari 2012 - Hoe incasseer ik kapitaal?

De bijeenkomsten worden gehouden bij Deloitte Accountants (Grote Voort 207 te Zwolle) tussen 16:45 uur en 20:00 uur (maaltijd inbegrepen).

Een bijzonder aanbod

Voor drie ondernemers die deel gaan nemen aan de kenniskring, is er de mogelijkheid om individuele ondersteuning te krijgen van een projectgroep van drie Windesheim studenten bedrijfseconomie. De studenten gaan samen met de ondernemer een financieringsplan opstellen en zullen de ondernemer helpen met het uitwerken van een presentatie voor financiers. Er is professionele begeleiding vanuit de hogeschool beschikbaar voor studenten en ondernemers.

Extra informatie en aanmelding

Deelname aan de kenniskring is gratis. Het aantal plekken is echter beperkt. Aanmeldingen worden geaccepteerd in volgorde van binnenkomst. Wilt u meer weten over Kennispoort Regio Zwolle, de bovenstaande kenniskring of wilt u zich aanmelden? Kijk dat op onze website: www.olst-wijhe.nl > ondernemen > innovatieplatform. Wilt u op de hoogte blijven van de bijeenkomsten van Kennispoort Regio Zwolle? Meldt u zich dan aan bij Lina van Veen, per e-mail: l.vanveen@olst-wijhe.nl, of per telefoon: 14 0570.

Deel dit
Mail
Bellen