Digitale afvalkalender 2012

Per 1 januari 2012 gaat de nieuwe afvalkalender in. Deze kalender kunt u op verschillende manieren opvragen. Hoe komt u aan de afvalkalender 2012?

  1. Op www.rova.nl/afvalkalender voert u uw postcode en huisnummer in en de kalender verschijnt in beeld. Deze kunt u ook uitprinten. Let op, het kan zijn dat de inzameldagen op uw adres aangepast zijn.
  2. Voor de Iphone en Ipad is er de Afvalwijzer-app. Deze kunt u gratis downloaden in de Appstore (zoek op Afvalwijzer). Met deze app kunt u de inzameldagen op elk gewenst moment inzien. De app voor de Android wordt nog ontwikkeld, deze zal later in 2012 beschikbaar komen.
  3. Als u een smartphone heeft, kunt u ook de mobiele website van de afvalkalender bezoeken: http://m.mijnafvalwijzer.nl. Na het invoeren van uw postcode en huisnummer ziet u gelijk wanneer de eerstvolgende inzamelingen zijn.
    Zo kunt u zelf kiezen hoe u geïnformeerd wilt worden over de inzameldagen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.rova.nl. Ook is ROVA te volgen op Twitter onder de naam: @ROVA.

 

Deel dit
Mail
Bellen