Maximale vrijheid bij kaveluitgifte Zonnekamp Oost

Op 12 november 2011 start de kavelverkoop van Zonnekamp Oost in Olst tijdens het woonevent 'BuitengeWOON wonen in Zonnekamp'. En niet zomaar een kaveluitgifte, maar één waarbij u veel vrijheid heeft. Kortom: een kaveluitgifte naar uw behoefte!

In Zonnekamp Oost gaan we de verkoop anders doen dan normaal. Dit keer mag je naast het kiezen van je eigen kavel ook de grootte zelf bepalen. Er is dus nog geen verkavelingskaart. Dit biedt natuurlijk vele mogelijkheden, want je kunt echt een kavel kiezen naar je eigen behoefte.

Er zijn verschillende woonvlekken aangewezen voor een bepaald type woning. Ook de grenzen van de woonvlekken zijn niet keihard. Ook daarin kan nog enigszins geschoven worden. Enkel de kaveldiepte staat vast. Naast het wonen mag je hier ook een eigen praktijk of kantoor aan huis hebben. Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Kortom: maximale vrijheid, iedereen kan zijn of haar eigen droomwens realiseren.

Meer weten? Kom dan zaterdag 12 november tussen 11:00 en 15:00 uur naar Huize Westervoorde voor het woonevent 'BuitengeWOON wonen in Zonnekamp'. Laat u informeren, inspireren... beleef en realiseer uw droomhuis!

Deel dit
Mail
Bellen