‘BuitengeWOON wonen in Zonnekamp’ druk bezocht in Olst-Wijhe

Afgelopen zaterdag 12 november werd in Huize Westervoorde het eerste woonevent van de campagne Wonen in Olst-Wijhe gehouden door de gemeente. Meer dan 100 geïntersseerden bezochten het event ‘BuitengeWOON wonen in Zonnekamp’, waar de kavelverkoop van Zonnekamp Oost van start ging. Een prima begin wat de gemeente betreft!

De belangstellenden kregen informatie over het wonen in Olst-Wijhe, het kopen van een kavel op Zonnekamp, het (ver)kopen van een eigen woning, de rol van de notaris bij de (ver)koop van een woning, vergunningen en bouwzaken, de inrichting van een wijk en duurzaamheid. Dit uit handen van de gemeente, DW makelaardij, Hannink Makelaars, Vrielink Makelaars, bouwbedrijf Vosman, Groothuis woningbouw en notaris Roelofs. Ook de Vereniging Aardehuis Oost Nederland was aanwezig als toekomstige buurtgenoot.

Winnaar 16 november bekend

Ook maakten de bezoekers kans op een dinercheque ter waarde van € 200,- die te besteden is bij één van de vele eetgelegenheden in de gemeente. De winnaar van de dinercheque en de wordt op woensdag 16 november bekend gemaakt.

Kavelverkoop Zonnekamp Oost

Zonnekamp Oost, deze nieuw te ontwikkelen woonwijk in Olst is een vervolg op de wijk Zonnekamp West, waar nog slechts enkele grotere kavels te koop zijn. Bij Zonnekamp Oost gaan we de verkoop van de kavels anders aanpakken dan u van ons gewend bent. Vrijheidskeuze staat voor op! Daarom krijgt u hier de kans om naast het kiezen van een eigen kavel ook de grootte en de locatie ervan zelf te bepalen. Er bestaat nog geen verkavelingkaart. Er zijn alleen zogenoemde woonvlekken aangewezen voor bepaalde typen woningen en ook de grenzen hiervan zijn niet keihard. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ga dan snel naar www.woneninolst-wijhe.nl > Zonnekamp Oost.

De inschrijving voor de kavelverkoop loopt nog tot en met 2 december 2011. Wilt u meer informatie over Zonnekamp en over de kavelverkoop? Kijk dan op www.woneninolst-wijhe.nl en beleef het wonen in Olst-Wijhe.

Deel dit
Mail
Bellen