Burenavond Aardehuizen op 18 november

Op vrijdag 18 november a.s. organiseert de Vereniging Aardehuis in samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe een burenavond.

De toekomstige bewoners willen graag kennis maken met hun nieuwe buren en iedereen die belangstelling heeft om ook hen beter te leren kennen. De burenavond start om 19:30 uur in Huize Westervoorde. Wethouder Cor van den Berg is ook aanwezig op deze avond om het project te belichten vanuit de gemeente.

Programma

Na het welkomstwoord van Cor van den Berg is het woord aan de Vereniging Aardehuis zelf en vertellen zij graag over wat er de afgelopen tijd gespeeld heeft en wat er de komende tijd gaat gebeuren omtrent de aardehuizen in Olst. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en kan men kennismaken met de bewoners van de aardehuizen onder het genot van een hapje en drankje.

Welkom

Directe aanwonenden hebben voor de burenavond een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Heeft u geen brief ontvangen, en wilt u toch graag gebruik maken van deze gelegenheid om kennis te maken met de bewoners... U bent van harte welkom!

Graag zien wij u op 18 november om 19:30 uur in Huize Westervoorde, Koningin Wilhelminastraat 1 te Olst.

Deel dit
Mail
Bellen