Verkeersvoorlichting voor senioren

U bent 50 jaar of ouder en in het bezit van een rijbewijs. Dat betekent in de meeste gevallen dat u al tientallen jaren auto rijdt. En als alles heeft meegezeten, heeft u hopelijk alleen wat krasjes op de lak en een enkele parkeerbon opgelopen. Maar in die lange tijd sluipen er routines in uw rijstijl en met die routines de nodige fouten. Daarnaast zijn de wegen en kruispunten ingewikkelder geworden en zijn er heel wat nieuwe verkeersregels erbij gekomen.

Speciaal voor u organiseren wij samen met Veilig Verkeer Nederland afdeling  Olst-Wijhe een voorlichtingsmiddag. U kunt deze gratis bijwonen op donderdag 27 oktober a.s. in het Holstohus in Olst of op donderdag 3 november a.s. in het gemeentehuis van Wijhe. de voorlichtingsmiddag is van 13:30 tot 16:30. U krijgt een gedegen opfriscursus “theorie”. De leiding is in handen van de rijscholen Van Aken en Van Dam. Ook lokale situaties in onze gemeente komen aan de orde en u kunt met al uw verkeersvragen terecht.

U kunt voor of op deze middagen een afspraak maken voor een praktijkrit in uw eigen auto. Tegen een kleine eigen bijdrage krijgt u advies van een instructeur. Deelname is in principe alleen mogelijk voor automobilisten van 50 jaar en ouder. Aan de voorlichtingsmiddag zijn geen kosten verbonden en aanmelden is niet nodig.

Deel dit
Mail
Bellen