Olst Duurzaam Dorp 2011?

De provincie Overijssel houdt weer een verkiezing voor Duurzaamste Dorp. Olst is genomineerd en we staan zelfs tweede in de lijst met ruim 1600 stemmen. We hebben nog 500 stemmen nodig om de nummer 1 te verslaan. Help mee om dit te bereiken.

De provincie Overijssel houdt weer een verkiezing voor Duurzaamste Dorp. Olst is genomineerd en we staan zelfs tweede in de lijst met ruim 1600 stemmen. We hebben nog 500 stemmen nodig om de nummer 1 te verslaan. Het zou super zijn als we winnen! Niet alleen voor de bewoners die dit initiatief in Olst zijn gestart, maar ook voor de gehele gemeente is het een prachtige opsteker. Bovendien is er een ruim budget voor de prijswinnaar beschikbaar om een aantal duurzame maatregelen uit te gaan voeren. Maatregelen die door de initiatiefnemers zijn opgevoerd en straks ook uitgevoerd kunnen worden.

Vóór dinsdag 1 november (sluitingsdatum) hebben we nog flink wat publieksstemmen nodig om de nummer 1 te verslaan. Via deze link www.jijenoverijssel.nl/duurzaamdorp kunt u uw stem uitbrengen. Doe het nu.

Deel dit
Mail
Bellen