Kom naar buitengeWOON wonen in Zonnekamp op 12 november 2011

Kom naar buitengeWOONwonen in Zonnekamp op 12 november 2011 van 11:00 tot 15:00 uur in Huize Westervoorde, Koningin Wilhelminastraat 1 te Olst.

Op deze dag organiseert de gemeente Olst-Wijhe het woonevent 'BuitengeWOON wonen in Zonnekamp'. Kom kijken, spelen en beleven. Dit is tevens het startmoment van de kavelverkoop op Zonnekamp Oost.

Medewerkers van de gemeente, de notaris, makelaars en aannemers staan daar voor je klaar om je zo volledig mogelijk te informeren over het realiseren van jouw droomhuis.

Aanwezig?

Informatie over?

  • wonen in Olst-Wijhe
  • kopen van een kavel
  • (ver)kopen van eigen woning
  • de rol van de notaris bij koop en verkoop
  • duurzaamheid en het Energieloket
  • vergunningen en bouwzaken
  • de inrichting van de wijk
  • aardehuizen

Voor de kinderen

Buiten staat voor de jongste bezoekertjes een overdekt springkussen klaar en binnen is de mogelijkheid om een eigen droomwijk te kleuren. Uiteraard zijn er ook kleine lekkere versnaperingen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de BOS-Impuls van de gemeente.

Jaarmarkt gaf al een klein voorproefje op Zonnekamp Oost

Wethouder Cor van den Berg hoopt op veel bezoekers tijdens buitengeWOON wonen in Zonnekamp. "Op de jaarmarkt hebben we een leuke voorzet gegeven voor dit event waar we het wonen in Olst-Wijhe willen promoten, in het bijzonder de nieuwe wijk Zonnekamp in Olst. Want daar is naast de aardehuizen nog plek voor ruim 200 woningen. Dit najaar gaan de eerste woningbouwkavels in de verkoop en we gaan het anders dan anders doen. Dit keer proberen we echt naar behoefte te verkavelen. Dat houdt in dat je zelf kunt aangeven hoe groot de kavel mag worden en welk type woning er op komt te staan. Zo kun je naar eigen behoefte je eigen droomhuis realiseren en dit is uniek in de regio. Ik hoop hiermee een impuls te kunnen geven aan de lokale woningmarkt."

Nieuwsgierig?

Kom dan 12 november om 11:00 uur naar het woonevent 'BuitengeWOON wonen in Zonnekamp' en laat je informeren om jouw droomhuis te realiseren!

Deel dit
Mail
Bellen