Groen wonen tussen kerk en lint in Wesepe

Uitgifte vijf woningbouwkavels in Wesepe
Burgemeester en wethouders hebben besloten tot uitgifte van vijf woningbouwkavels in Wesepe voor de bouw van één vrijstaande en vier halfvrijstaande (waaronder twee geschakelde) woningen in het gebied nabij de Scholtensweg. De woningbouwkavels worden uitgegeven tegen een bedrag van € 230,00 per m² exclusief BTW en kosten koper.

Een brochure en inschrijfformulier voor bovengenoemde kavels liggen voor u klaar vanaf 31 januari 2011 bij ons klantcontactcentrum.

Heeft u interesse in één van de bouwkavels dan kunt u het inschrijfformulier vanaf 3 februari tot en met 11 februari 2011 ingevuld inleveren bij ons klantcontactcentrum gedurende de openingstijden van het gemeentehuis (zie colofon). De inschrijfkosten bedragen € 50,00. Dit bedrag moet gelijktijdig met de inschrijving worden voldaan.

Inschrijving wordt slechts geaccepteerd wanneer de belangstellende 18 jaar of ouder is en de belangstellende of zijn/haar partner in de vijf jaar voorafgaand aan het jaar van uitgifte (2011) geen kavel van onze gemeente geleverd heeft gekregen. Hierbij geldt als datum van levering, de datum waarop aktepassering bij de notaris heeft plaatsgevonden.

Per samenwoning of voornemen tot samenwoning mag slechts één inschrijving worden gedaan c.q. wordt slechts één inschrijving geaccepteerd. Onder samenwoning wordt verstaan: zij die bij de bevolkingsadministratie op één adres zijn ingeschreven of zij die voornemens zijn zich in de toekomst op één adres te laten inschrijven.

Het meedingen naar een bouwkavel kan uitsluitend ten behoeve van het realiseren van een woning voor zelfbewoning. Een sociale of economische binding met onze gemeente is niet verplicht.

Loting

De loting van de woningbouwkavels zal plaatsvinden door de notaris op een nader vast te stellen locatie en datum in maart 2011.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Verkavelingsplan Wesepe  pdf 406,3 KB Download
Kaveluitgifte Wesepe  pdf 16,7 KB Download
Deel dit
Mail
Bellen