Hondenuitlaatkaart

Wellicht is het u al opgevallen…. er staan in de kernen Olst en Wijhe nu meer dan 90 hondenpoepbakken. Deze bakken maken het u makkelijk om te voldoen aan de opruimplicht in onze gemeente. De locaties van de bakken zijn zorgvuldig uitgekozen door de wijkbewoners die hiervoor één van de acht bijeenkomsten hebben bijgewoond.

De eerste metingen zijn gedaan. Daaruit kunnen we opmaken dat een groot deel van de hondenbezitters de uitwerpselen opruimt. De bakken zijn wekelijks namelijk minimaal 25% vol, een behoorlijk aantal bakken zelfs voor 50% en enkele bakken zijn zelfs helemaal vol.

Uit de metingen op de meetpunten blijkt ook dat de openbare ruimte gemiddeld genomen schoner is geworden. Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om u als hondenbezitter te complimenteren met dit resultaat.

Om u een goed overzicht te geven waar de bakken staan in onze gemeente, hebben wij een hondenuitlaatkaart uitgebracht. Op deze kaart vindt u de komgrenzen, de locaties van de hondenpoepbakken en de locaties van openbare speelgelegenheden. Er is een aparte kaart gemaakt voor de kern Olst en voor de kern Wijhe. Op de achterzijde van de kaart vindt u praktische informatie.

Alle hondenbezitters die belasting betalen ontvangen tussen 30-12-2010 en 05-01-2011 de hondenuitlaatkaart thuis van de kern waar zij (het meest dichtbij) wonen. Wilt u ook een kaart ontvangen, dan kunt u deze gratis afhalen op de volgende locaties:

-                     klantcontactcentrum, locatie Olst       Jan Schamhartstraat 5b, Olst

-                     klantcontactcentrum, locatie Wijhe    Oranjelaan 5, Wijhe

-                     VVV Olst                                                Jan Schamhartstraat 5, Olst

-                     Toerist Info Wijhe                                Kerkstraat 32 A, Wijhe

-                     Dierenartsenpraktijk (DAP) Olst         Jan Hooglandstraat 4, Olst

-                     Dierenkliniek Leloup Olst                    K. van Limburg Stirumstraat 12, Olst

-                     Dierenkliniek Leloup Wijhe                 Industrieweg 12, Wijhe

Mocht u vragen hebben of wilt u een reactie geven op de hondenuitlaatkaart? Dan kunt contact opnemen met onze veiligheidscoördinator Janneke Brons, bereikbaar via j.brons@olst-wijhe.nl en via het klantcontactcentrum, tel. 14 0570.

Deel dit
Mail
Bellen