Strenge controle Tichelstraat Fortmond

De politie gaat intensief controleren om te voorkomen dat anderen dan Fortmonders gebruikmaken van de Tichelstraat.

De onbereikbaarheid van Fortmond, het instellen van het veer en het wassende water blijken een grote aantrekkingskracht te hebben op "toeristen" die ondanks het verbodsbord de Tichelstraat oprijden en parkeren bij het veer.

 

De Tichelstraat is sinds woensdagmiddag 16:00 uur afgesloten voor al het verkeer. Dit om de toegankelijkheid van het veer voor Fortmonders te waarborgen. Ook mag er door onbevoegden niet geparkeerd worden aan weerszijden van de Tichelstraat. Dit is met borden aangegeven. Alleen bewoners van Fortmond met een parkeerontheffing achter de voorruit mogen wel langs de Tichelstraat parkeren.

 

Om te voorkomen dat anderen dan Fortmonders de Tichelstraat inrijden of daar parkeren, gaat Politie IJsselland intensief controleren.  Een verkeersregelaar reguleert sinds vrijdagmiddag 14 januari het verkeer, waardoor alleen bewoners met een parkeerontheffing de afzetting kunnen passeren.

 

Hoogwater belangstellenden kunnen gebruikmaken van de parkeerplaatsen bij Café-Restaurant Ripperda of parkeren langs de parallelweg van de Rijksstraatweg. 

Deel dit
Mail
Bellen