Succesvol Elfstedenspektakel in sporthal de Hooiberg

In sporthal de Hooiberg werd op woensdag 5 januari een Elfstedenspektakel georganiseerd voor alle kinderen uit de gemeente in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. Ruim honderd kinderen deden mee en de BOS-Impuls kan terugkijken op een geslaagde activiteit.

De activiteiten stonden in het teken van de Elfstedentocht en de winter. Zo kregen alle activiteiten een naam van één van de elf steden van de Elfstedentocht. De kinderen kregen bij binnenkomst een stempelkaart waarmee ze bij elke stad/activiteit een stempel konden halen.

Onder het toeziend oog van vele ouders konden de kinderen vervolgens proberen alle stempels te halen. Activiteiten waar de kinderen aan konden deelnemen waren onder andere het ijspegel vangen, ballen vangen in een sneeuwstorm, sneeuwbal mikken en ijshockey spelen. Daarnaast konden natuurlijk de grote springkussens van de BOS-Impuls niet ontbreken op deze dag waar zowel groot als klein hun resterende energie op kwijt konden.

Alle kinderen gingen aan het eind van de dag vol trots naar huis met hun eigen elfstedenvaantje. Al met al was het een zeer geslaagde dag!

Wil jij vaker mee doen aan SpeleKids of andere activiteiten van de BOS-Impuls, houd dan onze website www.bosolstwijhe.nl en de kranten goed in de gaten. En voor meer informatie kan je altijd mailen naar r.meijerink@olst-wijhe.nl.

Deel dit
Mail
Bellen