Tips GGD over Influenza A H1N

In Nederland is er nog geen sprake van een griepepidemie. Als er twee weken achtereen meer dan 51 mensen per 100.000 mensen griepachtige klachten hebben, is er officieel sprake van een griepepidemie. Dat is nog niet het geval. Voorkomen is beter dan genezen, daarom geeft de GGD IJsselland een aantal gezondheidstips.

De GGD verwacht de komende weken regelmatig nieuwe meldingen te ontvangen van influenza A H1N. De GGD heeft daarom enkele belangrijke tips op haar website gezet om verdere verspreiding te voorkomen. Het is belangrijk dat deze tips bij u bekend zijn.

Kijk op http://www.ggdijsselland.nl/__news/1605/GGD-IJsselland-geeft-gezondheidstips-tegen-griep/ voor tips en informatie over influenza A H1N. Ook kunt u contact opnemen met het team infectieziektenbestrijding via tel.  038 - 4281656.


Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen