Adressen Olst-Wijhe opnieuw vastgesteld

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 30 november 2010 alle straatnamen en huisnummers (adressen) van de gemeente vastgesteld. Deze vaststelling is een bevestiging van de al bestaande adressen. Enige wijziging is het vaststellen van alle zogenaamde huisletters in een klein geschreven letter. Het afwisselend gebruik van hoofd- en kleine letters is hiermee van de baan, waarmee wordt voldaan aan de gemeentelijke ‘verordening op naamgeving en nummering (adressen)’.

Deze hernieuwde vaststelling is noodzakelijk in het kader van de wet Basisregistraties adressen en gebouwen (BAG). De Wet BAG schrijft voor dat adressen moeten verwijzen naar een uniek document. Door middel van deze massabesluiten worden de betreffende adressen in een keer geformaliseerd en is voor deze adressen een uniek document aanwezig.

De besluiten liggen met ingang van 23 december 2010 gedurende zes weken bij het klantcontactcentrum ter inzage. Tegen de massabesluiten kunnen belanghebbenden binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 16, 8120 AA te Olst.

Deel dit
Mail
Bellen