Wethouder Ans Otterloo opende Centrum Jeugd en Gezin in Olst-Wijhe

Op woensdag 24 november 2010 opende wethouder Ans Otterloo de deuren van het Centrum Jeugd en Gezin Olst-Wijhe (CJG Olst-Wijhe). Het CJG Olst-Wijhe is een samenwerking tussen verschillende organisaties, zoals het GGD en Carinova. Ouders en verzorgers kunnen hier terecht met vragen over de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. De opening startte om 12:00 uur al, want toen lieten leerlingen van de basisscholen uit de gemeente in totaal 14oo ballonnen de lucht in gaan met een wedstrijdkaartje. De winnende school ontvangt op 19 januari 2011, de eerste dag van de voorleesweken, uit handen van Ans Otterloo een leuke verrassing. In de middag opende wethouder Ans Otterloo de deuren van het CJG Olst-Wijhe op het Averbergen, waar het inlooppunt is van het CJG, locatie Olst.

Vraag het maar!

Het CJG Olst-Wijhe houdt elke week inloopspreekuur. In Olst vindt deze iedere dinsdag plaats van 9:15 tot 9:45 uur op het Averbergen 9 en in Wijhe wordt het spreekuur iedere donderdag gehouden van 9:15 tot 9:45 uur aan de Oranjelaan 18a. Het CJG Olst-Wijhe is ook te bereiken via tel. 088 – 00 300 67. Uiteraard kunnen vragen ook via de e-mail gesteld worden. Dit kan via: www.cjg.olst-wijhe.nl.

Folder

Alle ouders en verzorgers in onze gemeente hebben onlangs een folder ontvangen over het CJG Olst-Wijhe. Heeft u deze niet ontvangen? Dan sturen wij u hem graag na. Dit kan door contact op te nemen met ons klantcontactcentrum, via telefoonnummer 14 0570. Uiteraard kunt u hiervoor ook terecht bij het CJG in Olst of Wijhe.

Deel dit
Mail
Bellen