Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vooraankondiging wijzigingsplan Wechterholt 4, Wijhe

Het college van B en W laat een nieuw wijzigingsplan maken voor de locatie Wechterholt 4 in Wijhe, kadastraal bekend als de gemeente Wijhe, sectie B, nummer 2595.

Dit plan maakt de volgende ontwikkeling planologisch mogelijk:

  • Het splitsen van een karakteristieke boerderij in twee woningen, het aanpandige bijgebouw wordt verbouwd tot woning.

U kunt op dit moment nog geen stukken inzien, een reactie geven of in beroep gaan. Binnenkort legt het college een ontwerpwijzigingsplan ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt in de Huis aan Huis Reklamix en op de website

In de periode dat het plan ter inzage ligt kunt u wel reageren.

Overeenkomst exploitatie

Het college van B en W heeft op 23 februari 2018 met de initiatiefnemer een overeenkomst afgesloten voor de exploitatie van de locatie aan de Wechterholt 4. Hiermee is het kostenverhaal van de voorgenomen ontwikkeling op deze locatie en de hiervoor benodigde planologische procedure verzekerd.

U kunt de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst hieronder vinden of inzien bij ons Klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1) en in Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b) van 22 maart 2018 tot en met 3 mei 2018. U kunt geen bezwaar of beroep indienen tegen de gesloten overeenkomst.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Zakelijke omschrijving Wechterholt 4 Wijhe  pdf 125,2 KB Download
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen