Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vooraankondiging wijzigingsplan Nieuwe Kampen 2, Olst

Het college van B en W laat een nieuw wijzigingsplan maken voor de locatie Nieuwe Kampen 2 in Olst, kadastraal bekend als de gemeente Olst, sectie H, nummer 851.

Dit plan maakt de volgende ontwikkeling planologisch mogelijk:

Het splitsen van een karakteristieke boerderij in drie woningen.

U kunt op dit moment nog geen stukken inzien, een reactie geven of in beroep gaan. Binnenkort legt het college een ontwerpwijzigingsplan ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt in de Huis aan Huis Reklamix en op www.olst-wijhe.nl. In de periode dat het plan ter inzage ligt kunt u wel reageren.

Overeenkomst exploitatie

Het college van B en W heeft op 19 januari 2018 met de initiatiefnemer een overeenkomst afgesloten voor de exploitatie van de locatie aan de Nieuwe Kampen 2. Hiermee is het kostenverhaal van de voorgenomen ontwikkeling op deze locatie en de hiervoor benodigde planologische procedure verzekerd.

Hieronder vindt u de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst. Deze is ook in te zien en bij ons Klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1) en in Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b) van 7 februari 2018 tot en met 21 maart 2018. U kunt geen bezwaar of beroep indienen tegen de gesloten overeenkomst.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Zakelijke omschrijving overeenkomst Nieuwe Kampen 2  pdf 124,6 KB Download
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen